torsdag den 18. april 2013

the future


Hvad er dine drømme? Hvad vil du? Hvad vil du arbejde som? Hvad vil du efter 9. klasse? Vi får disse spørgsmål smidt i hovedet alt for tit, også selvom at man jo ikke skal planlægge hele sit liv som tretten-årrig. Jeg har nogenlunde en idé om hvad jeg vil. Det ændre sig sikkert i morgen, og igen næste uge.

Efter 9. klasse vil jeg virkelig gerne på efterskole. Jeg er allerede igang med at kigge til rundt, og spare sammen til det. Jeg kunne godt tænke mig at gå på en linje med musik eller sport, da det er to ting jeg virkelig holder af. Derefter vil jeg gerne på gymnasiet, helt standard. Og så vil jeg ud og rejse i et år. Måske til USA, eller England, Frankrig, eller et helt andet sted. Være au pair, eller finde et eller andet fedt arbejde. Derefter vil jeg gerne på universitetet og uddanne mig til journalist. Så vil jeg rejse igen. Til mange forskellige steder. Bo forskellige steder. Opleve forskellige kulturer. Opleve verden. For som i nok har opdaget, elsker jeg at rejse. Jeg vil bare ikke sidde i en sofa i et kedeligt kollegieværelse hele mit liv. Jeg vil bare opleve så mange ting som muligt.

Jeg ved ikke hvad der sker i morgen. Hvad der sker næste uge. Næste år. Jeg har ingen anelse om hvad jeg kommer til at lave. Men jeg har nogle drømme. Og det er jo et godt sted at starte.

11 kommentarer:

 1. Jeg tænker selv rigtig meget over sådan nogle ting, nogle gange er der alt for meget at vælge imellem, og andre gange intet at vælge i mellem. Jeg spiller selv musik, og har gjort det siden jeg var 4 år. Startede med at spille violin som 4 årig, og spiller stadig!
  -Tjek gerne min blog ud og følg med på bloglovin og GFC hvis det
  lyster! :)

  Kram http://celinahuynh.blogspot.dk/ <3 <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis! Der er så mange veje at gå, så mange muligheder. Det er meget svært at finde rundt i...
   Jeg tager lige et kig forbi din blog (:

   Slet
 2. Spændende. Selv regner jeg med at tage 10. klasse, et år som udvekslingsstudent og så HF - eller et år som udvekslingsstudent og så STX. Bagefter det vil jeg så på Uni og få mig en bachelorgrad. Så et halvt år til Kina for at undervise, en måned i Indien som frivillig og så bare arbejde hårdt resten af året. Tja og så tilbage på Uni og få en kandidat vel. Det bliver dog med største chance ikke sådan med min spontanitet, lol.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder vildt fedt! Jeg kunne også godt tænke mig at arbejde frivilligt i et land i nød - Det føles bare godt at gøre noget for andre.

   Slet
 3. Well said!
  Du skriver helt fantastisk især af en trettenårig at være!(nu har jeg kigget igennem så mange blogs, endda fra 15 årige som ikke engang kan stave) Det er lige før jeg bliver fast læser bare efter at have læst det ene indlæg! Kigger i hvert fald videre:-)

  knus
  http://leaemilieh.blogspot.dk/
  http://carolineandlea.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Du ved ikke hvor meget det betyder!
   Jeg kigger lige forbi din blog (:

   Slet
 4. Fedt indlæg. Well, selv har jeg gået på efterskole og kan kun anbefale det. Langelands Efterskole har en musik-linje som er helt vildt fed. Gik selv på drama-linjen, men ærgede mig til tider over, at jeg ikke havde valgt musik.
  Jeg går på gymnasiet nu - STX på en matematik-linje. Efter dét vil jeg nok gerne på Københavns Universitet. Måske rejse. Jeg er slet ikke sikker - der er også to år til, så jeg klarer mig nok. :-)

  www.livetseffekter.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder da vildt fedt! Det kunne da godt være at jeg skulle kigge lidt på den efterskole, så (;

   Slet
 5. Kender aaaaaalt for godt det med de der spørgsmål, og hver gang det bliver spurgt finder jeg bare på noget nyt .. Høhhø :-))))

  SvarSlet