fredag den 11. januar 2013

//WHO I AM//

Man kan lære mig at kende på mange forskellige måder. Folk opfatter mig anderledes. Men her er fem ting, som nok ville beskrive mig på en lidt anderledes måde.


Blyanter
Jeg skriver altid alting ned, jeg laver kruseduller på alt papir jeg får i hånden, og jeg elsker at tegne. Hver gang jeg får en idé, sprinter jeg hen til min notesbog, og skriver, indtil alle mine tanker er kradset ned på de små linjer.



Sweater
På en måde beskriver den her sweater mig på mange måder. Den er synlig, den blander ikke bare ind i mængden, den er ikke bange for at blive set. Og det er jeg heller ikke. Jeg er ikke bange for at sige min mening, række hånden op i klassen, eller sige fra. Desuden er den også stor og blød, og rigtig dejlig at have på.



Klaver
Jeg elsker musik, og det har jeg altid gjort. Jeg høre altid musik, pop, alternativt, rock, rap, klassisk, alt. Det kan få mig til at føle en million ting. Jeg spiller også klaver, og jeg har gjort det i snart fem år. Når mine fingre fare over tangenterne, tænker jeg ikke på noget. Jeg føler bare musikken.


Macbook
Jeg kan jo ikke leve uden min computer. Det siger sig selv. Som blogger kan man jo sjovt nok ikke fungere uden internet, jeg skriver skoleopgaver på min computer, jeg ser film, og selvfølgelig skriver jeg med mine venner over Facebook. Der er så mange kreative muligheder, alt imens man sidder i sin sofa.



Mascara
Jeg går ikke altid med makeup, slet ikke i weekenden. Men jeg kan godt lide at gøre noget ud af mig selv. Bare at rede mit hår, tage lidt lipgloss på, eller en smule mascara. Som den skønne Coco Chanel engang sagde, skal man altid være klar til skæbnen.


4 kommentarer:

  1. Virkelig fedt indlæg! :D

    Jeg følger dig ;) Og håber at du vil kigge forbi min blog! :D

    mielouise.blogspot.dk

    SvarSlet
  2. Hyggligt indlæg! :D
    Måske du vil følges, eller eventuelt skrive en kommentar på min blog? :)
    http://anna-mitlivminetankermig.blogspot.dk/
    Hugd & Love

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak!
      Jeg vil meget gerne tage et kig på din blog (:

      Slet