onsdag den 23. januar 2013

PERFEKTE RØDE LÆBER I NEW YORKS OVERFYLDE GADER


Jeg drømmer om at gå ned af New Yorks overfyldige gader, med en fedtfattig chai latte fra Starbucks, og store Marc Jacobs solbriller, der dækker halvdelen af mit ansigt. Jeg drømmer om at have langt, mørkebrunt hår, med perfekte krøller, perfekte øjenbryn, og smukke røde læber.  En mørkeblå trenchcoat, sorte skinny jeans og sorte, højhælede ankelstøvler. 

Jeg drømmer mig væk. Til et liv fuld af dyrt tøj, lækker mad og endnu lækrere fyre. Jeg drømmer at jeg er chefredaktøren på et af de største modemagasiner, til en hverdag med glamour, drama og en overflod af luksuriøse ting. 

Jeg drømmer mig væk, og glemmer hverdagen. Min hverdag, der er så dejlig, med trygge rammer. Jeg elsker den by jeg bor i, samfundet, landet. Men jeg drømmer også om noget større. Jeg drømmer om at flytte fra denne lille by, til New York, Paris eller London. Jeg trænger til noget større og bedre, et sted hvor jeg kan bliver noget.

2 kommentarer:

  1. Super, super, super godt indlæg! da jeg læste det tænkte .. wooowww... jeg har det på præcis samme måde!? trænger til noget større, noget mere spændende og udfordrende og én af mine største drømme er også at flytte til drømmenes land amerika! knussss

    SvarSlet