tirsdag den 12. juni 2012

Sådan får du: Blød og ren hud

Så i dag har jeg tænkt mig at vise jer min 'hudpleje' rutine. Jeg går ikke så meget op i hudpleje, men det er helt klart nødvendigt. Min hudpleje går egentlig kun ud på at fugtgive og rense huden. Ikke noget specielt.
Step 1)
Det første jeg gør er at fjerne ansigtmakeup (hvis jeg har det på) og en smule mascara. Jeg bruger disse 'Wipe 'n' Care', som er købt i Magasin.
De er rigtig gode, de dufter meget rent, selvom der ikke er parfume i. Den renser også huden, så det er et plus. Jeg er ikke sikker på hvor meget de koster, men jeg tror ikke at det er særlig galt.

Step 2)
De der wipes fjerner ikke mascara og eyeliner 100%, så derfor bruger jeg også en øjenmakeup fjerner. Når jeg er hos min far bruger jeg den fra Matas, men hos min mor bruger jeg Lancome's 'Bi-Facil'. Jeg er faktisk ikke så glad for den, den fjerner makeuppen, men den efterlader en følelse af at putte olie på huden. Også selvom den er oliefri (?!). Den er ret dyr, men det var faktisk en gave, jeg ville aldrig selv bruge 200 kroner på en makeupfjerner.

Step 3)
For at rense huden endu mere bruger jeg en skintonic fra Vichy. Jeg tror vel at det er en god skintonic, jeg har ikke rigtig brugt andre. Hvis du tager en vatrundel(?) med skintonic på og smider det i ansigtet fjerner det alt det overskydende makeup der har sat sig fast i porrerne, som ikke bliver fjernet med makeupfjerner. Den opfrisker også huden, og dufter godt.Step 4)
Til sidst kommer vi til min lille baby; Min ansigtscreme fra Garnier! Jeg elsker, elsker, elsker den, og det bedste er at jeg har købt den i SuperBest for 40 kroner. Den gør huden blød, trænger hurtigt ind i huden og den er uden parfume og parabener. Jeg bruger den om morgenen og om aftenen, og det fungerer fantastisk. Der er to varianter, den til normal/kombineret hud (den grønne) og den til normal/tør hud. (den lyserøde) MrsIdaScmidt har vist den lyserøde tror jeg. Jeg anbefaler virkelig denne her creme, så hvis du mangler en ansigtscreme, så køb den :)

3 kommentarer:

  1. Rigtig gode tips :)

    Jeg har gang i en give-away. Kig forbi
    minelakahrimanovic.blogspot.dk

    SvarSlet
  2. Dem du burger til at fjerne makeup med har jeg købt for 5,- i Ildil!o;

    SvarSlet