søndag den 17. november 2013

unbelievable


Jeg er ret fascineret af tid. Vi følger konstant tidsplaner og tjekker hele tiden uret på vores iPhone. Vi skal stå op klokken 6:30, så skal vi spise morgenmad 07:00, køre i skole 7:45, tage hjem klokken 14:30, lave lektier indtil klokken 15:15, være på tumblr indtil 15:45, så skal vi til håndbold klokken 16:20, og sådan går hele dagen. Nogle gange må man bare tage afstand fra hele postyret og bare sætte sig med en kop te med noget dejlig musik, lukke øjnene og bare slappe af.

Jeg får meget travlt de næste to uger, da jeg igen skal være med i årets Limenas-forestilling i Birkerød, som er en stor lokal musical. De otte eftermiddage og aftener vi tilbringer oppe i Mantzius-salen er magiske. Det kan ikke beskrives med ord, men at 140 unge der alle står sammen om én ting, nemlig at give publikum en god oplevelse, er noget helt fantastisk.

Så min kalender bliver pakket op med sang, skuespil, lektier, øvninger og sjov. Jeg skal være oppe i salen klokken 17 og kommer først hjem klokken 23, hvor jeg så skal op i skole klokken 8 næste morgen, men det bliver nogle af de bedste dage på året.

Husk at stille spørgsmål til min spørgerunde her3 kommentarer:

 1. Du skriver virkelig smukt!
  //annakatrines.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej, super fin blog du har! Kig forbi min hvis du får lyst :)

  //Line
  www.Linebiine.blogspot.com

  SvarSlet