fredag den 5. april 2013

top 5 items // lockout?


//Kortærmet skjorte: Only (Kan købes her) - Solbriller: dinsolbrille.dk (Kan købes her) - Mascara: Nilens Jord Volume (Kan købes her) - Neglelak: Essie 'Lilacism' & 'Mint Candy Apple' (Kan købes her & her)//

Så fik jeg lige samlet mine top fem items til forår - for nu er det endelig på vej! Nu mangler den sidste sne bare at forsvinde, og et par graders varme mere, ville heller ikke skade. Jeg nyder lockouten med mine kusiner, jeg har dog stadig sytten timer jeg skal til, så tre dage skal jeg stadig møde klokken otte. Men med fri 11.20, klarer jeg mig nok. 
Hvad med jer? Hvor meget skal I i skole?

6 kommentarer:

 1. Puha - to moduler, valgfag. Som også er de sidste to timer om fredagen. Super, når man er busbarn, og bussen kun kommer klokken 7 om morgenen...

  SvarSlet
  Svar
  1. hvor er du heldig - bare ærgeligt med bussen :(
   tak for din kommentar! <3

   Slet
 2. ingnen skole overhovedet, men min rosæson starter om atten dage så skolen er udskiftet med træning, solskin og søde og veltrænede fyre. klager helt sikkert ikke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. aj, bare det var mig! så må du have det godt med de søde og veltrænede fyre (blinkesmiley)

   Slet
 3. Er i skole mandag til fredag, fra 8.10 til tidligst 13.30, oftes 15.10. Det er ikke sådan at gå i gymnasiet. Der er ingen lockout ;) Dog er der en studietur lige rundt om hjørnet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er rigtigt - men god tur så! (:

   Slet