fredag den 1. marts 2013

you and me, and who we are

Der er så mange mennesker, der gerne vil have én til at være mange forskellige ting. Man skal være sød, men ikke sukker-sød, man skal være selvsikker, men ikke selvglad, lidt stille, men ikke alt for genert, udadvendt, men ikke for højrøstet. Man skal være super tynd, men egentlig behøver man ikke at være det. Man skal gå med makeup, men ikke så det kan ses for meget. Man skal gå op i skolen og sine karakterer, men ikke være en 'nørd'.

Man bliver også hurtigt sat i en bås - Man bliver dømt på forhånd. Man kan ikke gå i sort tøj, og have sort neglelak på, og så være super sød. Så er man en 'emo', og er deprimeret hele tiden. Nej. Og hvis man sætter håret op i en knold, og rækker hånden op i timerne, gør man aldrig noget galt. Nej. Folk går meget op i om man er pop, hipster, swag, nørd, emo, eller noget helt andet.

Hvorfor kan man ikke være det hele? Bare fordi at jeg godt kan lide noget rock musik, betyder det jo ikke at jeg udelukkende hører heavy metal, dagen lang. Eller når jeg griner højt og måske snakker lidt for højlydt, betyder det jo ikke at jeg bare vil have alles opmærksomhed. Jeg er bare mig. Og det er der jo intet galt i. Vel?

2 kommentarer:

  1. Kunne ikke være mere enig, har det på fuldstændig samme måde!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for din kommentar - Det er altid dejligt når nogen tænker det samme som mig!

      Slet