mandag den 25. februar 2013

CLEAN AND SIMPLEWeekenden har gået alt for hurtigt - Er jeg den eneste er har det sådan? Man når næsten aldrig at lave de ting man havde planlagt. Man ender bare med at lave absolut ingenting. Denne weekend har jeg dog fået gjort rent på mit værelse, ryddet op i skabene, tørret støv af, støvsuget, redt min seng for en gangs skyld.

Jeg prøver på at få mit værelse til at se 'cleant' og simpelt ud. Det er bare lidt svært, når man har et lyseblåt tapet, og en million forskellige farvede pynteting, rundt omkring. Fyrfadslys, billedrammer, bøger, makeup, og andre småsager, fylder mit værelse, og får det til at se rodet ud. Så nu ligger det meste i en kasse under min seng. Jeg kan ikke nænne at smide det ud. Der er alt for mange minder.

4 kommentarer:

 1. Jeg er også noget af en samler, hvilket til tider godt kan være en smule irriterende. Men jeg har fundet på at sætte mine bøger i farve orden. Og sat nips op i små grupper, alt efter hvad der passer sammen, som f.eks. fyrfadslys i et lille hjørne på skrivebordet, makeup i en gruppe på reolen, osv. Bare et råd til rene linjer.
  Knus Mathilde / mathildesunivers.blogspot.com
  (Roomtour på bloggen, hvis du har svært ved at relaterer til hvad det er jeg snakker om, hæ).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for rådene! (:
   Jeg kigger forbi din blog.

   Slet
 2. Ja, jeg kender alt for godt det med at weekenden bare er væk, og jeg kender også godt alt det med samle-ting. Mit værelse ligner stort set altid rod! Fin blog. ;)

  SvarSlet