torsdag den 3. januar 2013

//ABOUT DREAMING, REACHING YOUR GOALS, AND 2012//


Alle har en drøm. Alle har et mål, de går efter. Alle har et idol, de vil ligne. Alle vil have en flad mave, blødt hår, en fed tøjstil, og penge. Det vil vi jo, det kan ingen sige imod. Det vil jeg også. Vi vil også have mere. Jeg vil bare være lykkelig. Men for at jeg kan blive helt igennem lykkelig, er der nogle andre ting som jeg vil opnå.

Jeg vil være sund, træne, spise godt. Jeg vil have det godt med mit udseende, have noget tøj, jeg føler mig godt tilpas i. Jeg vil have et godt job, enten lave film, være journalist, eller noget helt tredje. Jeg vil skrive en bog. Jeg vil have et fantastisk hjem, godt indrettet, hvor jeg kan føle mig hjemme. Jeg vil jo også have at bloggen bliver bedre og større. Jeg bliver så ovenud glad, når jeg er tilfreds med et indlæg, og jeg får god respons fra jer. Jeg føler at jeg har skabt noget godt.

Jeg vil gerne have at 2013 bliver et godt år. Det tror jeg at det gør. 2012 var et godt år, men jeg vil ikke kigge tilbage på det og tænke 'wow, et fantastisk år!' Men som vi siger hvert nytår - i år vil det blive anderledes. Jeg vil gøre 2013 til et godt år, jeg vil være glad, smilende og tilfreds. Lad os nu se hvordan det går.

2 kommentarer:

 1. Alt for fedt indlæg. Kan følge dig, både i indlægget og på bloggen!


  victoriashverdag.blogspot.dk
  Har en give-away kørende, tag et kig?

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tusind tak, det betyder virkelig meget! (:
   jeg kigger forbi din blog.
   -pauline

   Slet