lørdag den 29. december 2012

//NEW YEARS RESOLUTIONS//


Hvert år laver vi alle nogle nytårs-forsæt, og hvert år glemmer vi dem, og er skuffede over os selv. Vi fortæller os selv, at i år vil det være anderledes. Der sker så ikke nogen ændringer, men man har vel lov til at drømme.

1) FINDE ET JOB: De jobs man kan få som en trettenårig, er enten babysitter, hundelufter eller omdeler. Det er virkelig nedern, men sådan er det. Men jeg er nødt til det, da jeg både spare op til efterskole, og så skal jeg jo også have penge til at gå i biografen, shoppe, og så videre.
2) TRÆNE:
Jeg går til tennis én gang om ugen, og det er virkelig fedt, men jeg synes bare ikke at det er nok motion. Jeg vil ikke tabe mig, jeg kan bare godt lide at være i gang. Mig og Mie har faktisk lavet en løbeaftale i det nye år, og jeg vil også prøve at finde noget pilates, zumba eller yoga, at gå til.
3) VÆRE GLAD: Jeg vil ikke beskrive mig selv som en deprimeret eller nedtrykt person, men jeg vil bare være gladere, få mere ud af dagen, være positiv. Så bliver livet også meget sjovere.
4) LAVE NOGET: På det seneste har min hverdag ikke gået ud på meget, andet end computer og skole. Men det slutter nu. Jeg vil lave flere kreative ting, male, tegne, skrive musik, skrive videre på mine historier, og så videre. Jeg vil gerne have min hverdag til at have mere indhold.

Hvad er jeres nytårs-forsæt? Smid gerne en kommentar.

8 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle gode mål! Mine er :
  Tage endnu flere billeder og fokusere endnu mere på at blive fotograf :)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak (:
   og nogle vildt fede forsæt!

   Slet
 2. Virkelig fede mål!

  mielouise.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Rigtig gode forsæt, det er sådan nogle mange har.. :P Så jeg kommer da selv til at tænke på om jeg burde tage mig sammen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man skal bare op og gøre det (:

   Slet
 4. Rigtig gode mål, mine ligner meget dine!

  Jeg holder en giveaway når jeg rammer de 50 faste læser! Du er velkommen til at kigge forbi :)

  http://ljubljanac.blogspot.dk/

  SvarSlet