søndag den 11. november 2012

//just another week//


Mandag plejer for de fleste at være en øv-dag. Men jeg elsker at komme ned i skolen, se vennerne efter weekenden, jeg har fri klokken to, og så skal jeg til blogging. Jeg er tit glad en mandag aften. Måske også fordi at jeg ved, at jeg først skal møde klokken ti næste morgen.

Words of wisdom. Jeg drikker altid the, altid. Lige for tiden drikker jeg kamille-pebermynte the fra Søstrene Grene - Det smager himmelsk! Jeg plejer at have travlt om tirsdagen, jeg har fri klokken tre, og jeg skal både til klaver og teater. Men tirsdag var jeg til ingen af delene, begge ting var aflyst. Så jeg brugte min dag på at læse Elle, se tv, og spille Xbox.


Onsdag var en helt afslappet dag - Jeg var sammen med min gode veninde Emilie, vi lavede konfekt og spille Dance Central på min Xbox. Skolen var meget kort, møde klokken ti og fri klokken to. Vi havde matematiktest, det var faktisk ikke så slemt alligvel. Og så pizza til aftensmad, altid skønt. Og for at slutte en god dag af - Desperate Housewifes! 

 

Torsdag var helt fantastisk! I sløjd slæbte mig og to af mine veninder et bræt med udenfor, og smed maling på det. Seriøst - Smed det på! Det blev vildt fedt, det var også supersuper sjovt. Dog havde vi også en test i dansk. Lidt nederen, men det var ok.TGIF! Hele skoledagen var jeg træt, ugidelig, og jeg havde det dårligt. Plus, endu en test. Det hjalp dog at komme hjem med en kop varm kakao med skumfiduser.


Lørdag havde jeg lyst til at være kreativ så jeg lavede denne super smukke krave - jeg har lavet et seperat indlæg om det, som i kan se her. Ellers cyklede jeg fire kilometer ned til tennishallen, bare for at finde ud af at tennis var aflyst, og så cykle hjem igen. Heldigvis skulle jeg på café med min søde mor, så det varmede lidt.
Nostalgi! Jeg installerede min gamle Sims 2 spil på min computer, og jeg blev ret følelsesladet faktisk. Det er to år siden jeg har spillet det, og det bringer bare så mange minder frem. Det er nok lidt mærkelig at jeg har så mange følelser for en computerspil. Men det betyder ret meget for mig. Ellers har jeg bare spillet guitar og lavet en masse julegaver. Alt i alt har det her været en god uge. Det er det altid. 


                
2 kommentarer:

  1. Jeg elsker idéen om et indlæg om din uge. Det er personligt og sødt, og man kan se du har brugt tid på det! Super fedt!<3

    SvarSlet