torsdag den 9. august 2012

torsdags tanken.

Jeg elsker musik. Jeg hører altid musik, pop, klassisk, rock, alternativt, you name it. Musik bringer så mange følelser frem i mig. Musik kan gøre mig glad, trist, og nogen gange for jeg en mærkelig følelse. Hvis jeg høre Yiruma, Johanna Newsom eller Lana Del Rey bliver jeg på en måde rastløs, jeg føler mig tom indeni. Jeg bliver inspireret. Jeg synes ikke at det er nok bare at høre musik. Jeg er også nød til at skabe en sang. En melodi på klaveret, en sang der fortæller hvordan jeg føler. Men jeg kan ikke. Jeg kan ikke få den perfekte melodi, der helt beskriver mine følelser. Jeg har en del gode melodier. Men ikke en melodi der kommer fra hjertet. Jeg prøver mig stadig frem. Jeg prøver at finde melodien. Den perfekte nodekombination. Den perfekte akkord. Den perfekte tekst. Den perfekte måde at synge teksten på. Den perfekte sang.

Jeg ville elske at være professionel musiker. Jeg har nok ikke talentet til det. Jeg er okay til at synge, okay til at spille klaver. Jeg får at vide at jeg er god. At det lyder godt når jeg synger. At mine melodier er gode. Men det er ikke nok. Jeg ville gerne være sanger for et par år siden. Når folk spørger mig hvad jeg gerne vil lave når jeg bliver voksen, siger jeg ikke at jeg gerne vil være sanger. Jeg er ikke god nok. Men jeg har aldrig givet op på musikken. Jeg håber stadig på at jeg ligepludselig finder min muse, og bliver en fantastisk musiker. Men det er ikke sket endnu. Jeg prøver stadig.

Når jeg finder på en melodi flyder ordene bare ud, og der har jeg teksten. Jeg kan skrive en sangtekst utrolig hurtigt, fordi at jeg synger det åbenlyse. Men jeg vil gerne lave en tekst hvor man kan læse mellem linjerne. Hvor det ikke bare er 'ååååh jeg elsker dig!' Det er det dog heller ikke, men jeg vil gerne lidt dybere ned. Jeg skriver på engelsk, da det lyder meget bedre på den måde. Synes jeg.

5 kommentarer:

 1. Kan rigtig godt lide din blog!;-)
  Er blevet fast læser!

  Knus Sophie
  (Kig gerne forbi min blog)
  sophiespang.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tusinds tak (:
  Jeg skal kigge forbi din.
  -xo p

  SvarSlet
 3. Jeg har nomineret dig til LBA (Liebster Blog Award):
  http://beminebefashion.blogspot.dk/2012/08/liebster-blog-award.html

  xoxo

  SvarSlet
 4. Hej Pauline!
  Jeg har nomineret din blog til en Liebster blog award, som du kan læse mere omkring her: http://madebycathrine.blogspot.dk/
  Kh, Cathrine

  SvarSlet