lørdag den 25. august 2012

keep calm and carry on.

I får lige et mobilindlæg idag, da jeg ikke er hjemme lige nu. Grunden til at jeg ikke har blogget så meget siden skolen begyndte er at jeg bare har haft travlt; Jeg går til håndbold to gange om ugen, teater to gange om ugen, klaver starter snart igen, jeg har en del aftaler i weekenderne, og så har vi fået mange lektier for. Jeg har aldrig rigtig fået så mange lektier for i hele min skolegang, før nu, men det skal jo også ordnes. Jeg har heller ikke haft noget interresant at blogge om, så heller lave få rigtig gode indlæg, end bare noget virkelig kedeligt indlæg hver dag, som man kun har brugt fem minutter på. Jeg vil ikke bare fylde min blog op med ligegyldige indlæg.

Men jeg har planlagt en ny musikvideo, og der kommer måske et indlæg om seje måder at ligge neglelak på, hvis i gerne vil have det. Og jeg har det godt, jeg hygger mig, og jeg er glad :)
-xo p

2 kommentarer:

 1. Hvornår laver du en blogfaves igen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt spørgsmål. Jeg brænder ikke så meget for det, det bliver mere bare en byrde for mig at lave dem hver søndag, da det tager tid at planlægge, filme og redigere. Jeg har ikke så meget lyst til at lave dem nogengange, men måske snart (:
   -xo p

   Slet