onsdag den 11. juli 2012

hvad er der i min taske?

idag skulle jeg ned til den lokale sø, og jeg ville lige vise jer hvad jeg pakkede ned i min taske :)


Min taske købte jeg på et market i Spanien, så jeg ved ikke hvor man kan få den. Jeg ved dog at den er fra mærket David Jones.


1) Min notesbog
My trusty notebook. Jeg skriver alt ned i den bog, jeg tegner, laver lister, skriver idéer ned, jeg ved ikke hvad jeg ville gøre hvis jeg mistede den.

2) En bog
Jeg har altid en bog med mig, hvis jeg keder mig et sted. Jeg elsker at læse, og lige nu læser jeg bogen 'Noula'.


3) Farver og blyanter
Jeg elsker at tegne, så selvfølgelig tog jeg også lige nogle oliekridt og farveblyanter med. Nogle synes måske at det er lidt barnligt. I don't care.

4) Vandflaske
Det var 25 grader udenfor hvis ikke mere, så jeg tog også noget vand med. Jeg kan ikke holde mig kørerne uden vand, og det er selvfølgelig også meget vigtigt at drikke vand når det er så varmt. Min vandflaske er faktisk en Bubble flaske, der filtrere vandet mens man drikker det. 

5) Spejl 
Det siger lidt sig selv.

6) Læbepomade
Jeg går aldrig ud uden min trofaste EOS læbepomade i Honeysuckle Honeydew. Jeg ELSKER den, den gør læberne virkelig bløde og dejlige.

7) Læbestift
Jeg havde en læbestift på da jeg tog afsted, så jeg smed den lige ned i tasken så jeg kunne opfriske den. Det er en Gosh læbestift i farven Lady Luck.

8) Hånd disinfection
 Når man er udenfor  hvor der ikke er mulighed for at vaske hænder er det godt at have en hånd disinfection for at fjerne bakterier. 

9) Høretelefoner
Jeg høre altid musik, og jeg går heller ikke nogle steder hen uden mine høretelefoner. Jeg kunne godt tænke mig at få nogle store hørebøffer, men basis høretelefonerne fra Apple er bare det jeg har lige nu.

10) Blyantspidser

11) Telefon
Jeg kan ikke leve uden min iPhone, jeg høre musik på den, er på Twitter, Instagram, spiller, sms'er, jeg gør alt på den. Selvom den er lidt gammel, langsom, og lidt i stykker elsker jeg den stadig :)

2 kommentarer:

 1. Utrolig fed taske du har! :D

  Håber du tager et kig forbi min blog?;

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
 2. tusind tak :)
  det skal jeg nok ;)
  xoxo p

  SvarSlet